Reklamni natpisi na izlogu

U ovom tekstu vam donosimo fotografije dvije radnje čije smo izloge oslikavali u posljenje vrijeme. Radi se o jednoj apoteci i jednoj pekari.

Vjerovatno vam se desilo nekad da tražite po gradu određenu radnju ili prodavnicu i da je ne vidite iako ste pored nje prošli nekoliko puta. Niste je primijetili jer ima samo mali natpis, jedva uočljiv u moru sličnih. Da se isto ne bi dešavalo vama, da vas kupci traže i prolaze pored vas kao da ne postojite iskoristite svoj izlog da bi skrenuli pažnju prolaznika. Naravno – ukoliko imate izlog.

Staklene površine možete ukrasiti kao što je to uradila apoteka Pharmacia u Zenici (slike ispod). Ovo su slike apoteke koja se nalazi u Kantonalnoj bolnici Zenica. Visokokvalitetna PVC folija je aplicirana oko čitave apoteke tako da sve skupa ima jedan jako moderan i dopadljiv izgled. I što je najvažnije – nema šanse da prođete pored ove apoteke a da je ne vidite.

Pogled na apoteku s prednje strane

Pogled na apoteku sa bočne strane

Na sljedećoj slici imate primjer pekare u Zenici koja je sve svoje izloge ukrasila slikama pekarskih proizvoda. Sasvim sigurno niko od prolaznika neće imati dilemu šta se prodaje u ovoj radnji, a vrlo lako se može desiti da i oni koji nemaju namjeru pri pogledu na ove proizvode naglo ogladne i kupe nešto 🙂


Online Drugstore,fluticasone without prescription,Free shipping,sildalis online comprare,Discount 10%